Info

Ja, så har du kommet deg inn på denne siden, da.
Vi vil her forklare litt om oss selv.

Vi har opprettet siden med det formål å prøve å få solgt noe av det overskudds-matriellet vi sammen sitter inne med, og med deres hjelp og Internett har vi tro på at det skal la seg gjøre.

Det vi gjør er simpelthen å ta frem brev, kort, stempler og andre spennende ting, scanne dem inn og legge dem ut på Internett, slik at dere som potensielle kjøpere får en mulighet til å kjøpe disse ved å sende oss en e-mail.

De aller fleste bildene er scannet inn slik at de fremkommer i størrelse 1/1 ved bruk av vanlig skjermoppløsning (scannet med 72 dpi). Løse frimerke, klipp o.l er dog som oftes scannet i størrelse 2/1 (eller større) for å gi et bedre inntrykk av stempelavtrykk og/eller andre detaljer ved objektet.
Bildene vil derfor som oftes gi et godt inntrykk av objektene. Ofte er det faktisk slik at brune flekker og annen patina faktisk virker "verre" på bildene enn i virkeligheten.
Skulle det likevel oppstå tvil eller misforståelser så vil vi selvsagt akseptere begrunnede reklamasjoner så lenge de blir gjort innen maks 8 dager etter utsendelsen fra oss.

Vi er ikke interesserte i å selge objekter for andre, men bare bruke det stoffet vi selv har !

Trykk her for å gå tilbake til hovedsiden